Friday, February 6, 2009

Untuk Perempuan Yang Pernah Ku Cintai.......



Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

24 comments:

In The Nite Garden said...

Ulang tahun apa pulok nih? besdey ka aniversary nih??

kalau ang syg dia pasaipa ang biaq dia terbang pegi? dia ada sayap ekk ;p

daSetan_7 said...

Ader ler. Seboook ajer :P

Cinta tak semestinya bermaksud untuk bersama kan? :P

Jangan kata sayap, ekor pung ader. Ahakzz!! :P

In The Nite Garden said...

pompuan mana pulok ler besday 6/2 nih? L*** ker or aniversary ang ngan org tu 6/2?? ish ish mcmana aku bley tak tau nih??

kalau rasa chinta tu boleh memberi rasa bahagia dan gembira di hati, walau tak dpt chinta dr org tu pun takpe ;p

Apaaaaaa????????? ada ekorrrr?????? hamba sungguh merasa heran kerna sepengetahuan hamba hanya org lelaki jer yg ada ekor! camner pompuan ada ekor pulok nih???? ekor apakah ittew?? ;p

daSetan_7 said...

Hari lahir, anniversary and hari broke off. Three in one. Amacam? :P

Yeah. Cinta itu terlalu luas untuk didefinasikan. Ada kalanya cinta itu sudah cukup dan sempurna dengan hanya kita mencintai dia sahaja. Ia akan lebih 'sempurna' tanpa kehadiran insan yang disayangi itu.

Kenapa lelaki ader ekor pulok? Ekor apa? Nombor ekor. Ahakzz!! :P

In The Nite Garden said...

rilek brader... aku cuma nak menambah kemeriahan suasana blog ni jer.. no mean anything.. aku surrender la...

PEACE ;p

monkibizniz said...

tajuk entri nih:
"Untuk Perempuan Yang PERNAH Ku Cintai......."

tp gayanye mcm MASEH cintai jek..
:)

In The Nite Garden said...

Btul tu rehan.. dia suruh org tu terbang.. tp sebenarnya dia tunggu org tu kembali kat dia, kan! *conpius*

Che underscore Lee said...

jiwang sioottt!

daSetan_7 said...

Nite Garden:
Sejak biler hang pandai nak surrender nie? Biasanya ang akan korek sampai ke lobang cacing *matilah*

Konpius? Apa yang nak konpiusnye. Kan lagu ajer. [Kater dah surrender] Ahakzz!! :P

Note: Nantikan fiksyen yang akan datang!! Huahahahahahahaha :P

Monkibizniz:
Macam mana hang tau pulok nie? Maklum ler tengah bercintan-cintan dengan...... Kan? :P

Che_Lee:
Jiwang? Ehh takderlah. Biasa-biasa ajer *tersipu-sipu*

In The Nite Garden said...

mesin gerudi aku rosak. pasai tu aku tak leh nak korek rahasia ang. lgpun lately ang mcm very secretive jer.. dah tak mau share ngan aku dah.. musti ada rahasia besaq nih..

In The Nite Garden said...

Amvoi3.. tgh mengarang fiction baru ekk.. pasti jiwang karat ;p

tak sabaq tunggu nih. yg pastinya komen2 aku akan hanyut ke laut lg hehehe

monkibizniz said...

hehehe..terang nyata obvious kt lirik tuh tulis:

"Janganlah engkau tak terbang pulangKu nanti penuh kerinduan"

x cinta ke tuh??huhuhu... :p :p

nway saye xreti cintan2 nih..kalo msk megi cintan saye reti :D

In The Nite Garden said...

aku rase awek ang ni pi overseas sambung blajaq kan? huh byknye spekulasi. why not ang habaq mai jer kat kami. sekurang2nya bley jugak kami doakan ang cepat naik pelamin. komfang pun dah sabaq nak berbunyi tuh ;p

kelefak kelefak kelefung kelefung kelefung hmmmm ada bau nasik minyak la huhuhuh

daSetan_7 said...

Nite Garden:
Lain kali belilah bosch. Ahakzz!! :P

Rahasia besaq? Dak aih. Kecik ajer :P

Jiwang karat? Tue Monkibizniz ajer *matilah*

Monkibizniz:
As I said, it's only a song. Nothing else. Hanya orang yang tengah bercinta-cintan ajer fikir lebih-lebih. Ahakzz!! :P

In The Nite Garden said...

Rahasia kecik pun tetap rahasia jugak kan? majuk dah nih.. tak mau korek lg ;(

Ala apa nak kesah jiwang karat pun.. kan ada byk ubat anti karat kat luar sana tuh ;p

daSetan_7 said...

Sejak biler hang jadi "Hajah Impatient of Time" nie? :P

Alah.... Aku kalu ader apa-apa musti habaq kat hang kan. Cuma timing ajer. Rileklah brader :P

Ubat anti-karat? Yang mana ang penah guna hari tue?

In The Nite Garden said...

Hmm.. kan betul serkap jarang aku ;p anak datuk datin mana la pulok kali nih..

duk kata monkibizniz berchintan chinton rupa2nye ang pung bechintan chinton huahuahua

awat?? ang nak ubat anti karat tuh?? mmg berkesan utk menghilangkan kejiwangkaratan hehehe

daSetan_7 said...

Alah... Anak petani ajer :P

Aik, hang kenakan aku lah pulok. Abih hang tue. Siap nak suruh aku meminang laie. Ahakzz!! :P

Tue ah. Kalu berkesan aku nak 'cuba try' :P

monkibizniz said...

ek eleh..apasal lak nme rehan pn termasuk skali nih??huhuhu :p :p

dia y tgh jiwang rupenye, beria ckp rehan y jiwang..hahaha!!! ;D ;D

daSetan_7 said...

Bila masalah pulok aku jiwang. Takder maknanya. Hang tue yang jiwang. Wawawawawawa :P

In The Nite Garden said...

meminang??? Adeh deh deh... sejak bila ang sudah tak paham pktn gurauan n jenaka nih?

Ubat jiwang karat tu hanya utk org patah jiwa dan patah hati jer.. ang tgh berchintan chinton skrg ni mane bley cuba try ubat nih ;p

daSetan_7 said...

Wawawawawawa.... Hang bukan main naa. Siapa yang tengah berchintan-chinton la nie? Rehan ke? *matilah*

In The Nite Garden said...

Aik skrg ang pulok yg malu2 nak ngaku?? kata dulang paku serpih, kan rehan kan ;p

daSetan_7 said...

Malu-malu? Ngaku?? Apa ini??!!! Tak fahamlah :P