Wednesday, January 28, 2009

Cinta....


Gambar yang lawa. Kain yang sangat panjang. Ayat yang menarik. Tapi betul ker???

7 comments:

Che underscore Lee said...

menurut firasat aku, gambar tu sudah manipulated n edited.. tengok lighting n shadow antara manusia+basikal dan kain tu pun dah tau ini bukan gambar original

but it is a nice picture indeed

In The Nite Garden said...

btol ka tak btol ka aku tetap kata gambaq ni chomel banget coz aku nampak kain pelekat n kain batik. pastu tu depa naik basikal ;p byknya gula hehehehe

daSetan_7 said...

Che_Lee:
Sah-sah ler. Aku google picture tue actually :P

In The Nite Garden:
Aku tau hang musti suka nyer *gigih*

monkibizniz said...

mcm x stuju je ngn to be loved IN RETURN tuh..to love is enough..to be loved is a blessing..to be loved in return is a challenge..ehehe :)

daSetan_7 said...

Monkibizniz:
Agreed!! You are totally correct!!

In The Nite Garden said...

Setuju2 100x ;p

daSetan_7 said...

Suka :P