Monday, December 15, 2008

And I Love You Too....


Mata Ke Mata

Ke Hati

Hati ke Hati

Hati Hati

Bibir Ke Bibir

Bicara Janji

Janji Ke Janji

Jadi Menjadi

Rindu ke Rindu

Termimpi mimpi

Hari Ke Hari

Nanti di nanti

Menanti Pasti

Pasti Disisi

Sisiku Kini

Ternanti nanti

Bila diceritakan tentang cinta

Segalanya muncul sekelip mata

Semuanya di depan matanya dia

Makan tidur pun tak lena

Dia…. Cinta

Dia…. Sayang

Aku…. Dicinta

Aku…. Disayang

Kamu yang bawa ku terbang

Kamulah jua yang membawa cinta

Ke jalannya

Kamu yang bawa ku terbang

Ke bintang kejora cinta kita

Kekal untuk selamanya

Kita berdua kian bermesra

Rindu makin membara

Kita berdua bermain kata

Pasang surut tak endah

Dia…. Cinta

Dia…. Sayang

Aku…. Dicinta

Aku…. Disayang

Kamu yang bawa ku terbang

Kamulah jua yang membawa cinta

Ke jalannya

Kamu yang bawa ku terbang

Ke bintang kejora cinta kita

Kekal untuk selamanya

Mata hati jiwaku

Seluas langkah di

Sebesar cubisan

Namun segitiga bermuda

Ku ganti sungai merah

Dengan darahku

Rinduku meragutkan

Kehangatan cinta kita

Mungkin tidak sehebat mana

Ku di pertikaikan kasih

Ku bukan tempat dua ketiga

Di hati ku cuma kau yang satu

Seterusnya nyatanya hanya

Dirinya jiwanya

Jiwa ku rentas benua

Warna angkasa cinta

Cintalah kamu

Kamu yang bawa ku terbang

Kamulah jua yang membawa cinta

Ke jalannya

Kamu yang bawa ku terbang

Ke bintang kejora cinta kita

Kekal untuk selamanya

**********

Buat kamu yang sentiasa tersenyum indah tiap kali bertemu. Yang sentiasa akan tertawa manja tiap kali daku berjenaka. Yang sentiasa kelihatan comel dengan pakaiannya.

Buat kamu yang senantiasa ku rindu. Yang pasti membawa ku terbang tinggi. Yang pasti akan membawa daku ke bintang kejora…..

*pitam* *_*

9 comments:

In The Nite Garden said...

Aritu ang kata aku mandai2 buat conclusion kat entry ang "Ana Bahibbak" tu. pastu arini kuaq ang punya entry "And I Love You Too"..

Abis, bukan ka sama ngan aku punya conclusion aritu pasal sufiah tue?

Tak pahe kawe ;p
*confuse + fening lalat*

In The Nite Garden said...

ehh ang slalu pitam2 ni lebih baik ang pi check blood preasure kat spital ;p

daSetan_7 said...

Ader ajer nak comment. Ader ker saya tulih nama Sufiah kat situ? ;p

In The Nite Garden said...

Awatnya verbally ang dah ngaku, tp kat sini ang berdolah-dalih???


Tak pahe kawe ;p
*blur + fening2 lalat*

daSetan_7 said...

Buat-buat tak tahu sudahlah. Nie lagi mau bising-bising ;p

In The Nite Garden said...

Hmmm though ang ni Haji Jarum, ang tak dpt jahit la mulut aku ;p

I'll make noise as loud as i can ;p

Angau tahap chipan ang nih hehehehe

daSetan_7 said...

That proves I am not Haji Jarum. I am Haji Chomel Lote ;p

Angau?? Takderlah. Biasa-biasa ajer. Buweeeekkkkk ;p

Che underscore Lee said...

sufiah?
wahaaa x kenalkan kat kitorg ke?

daSetan_7 said...

Ler... Baru ajer kenal dia. Since lepas raya. Insya Allah ader rezeki nanti aku kenalkan kat korang ;p