Saturday, December 27, 2008

The Story That Touches My Heart.......

Love does not differentiate between the ordinary and exceptional, the uninteresting and interesting, the unattractive and attractive, because love knows no distinction. It can happen to anyone and once it does it engulfs us into it completely and gives us those miraculous experiences that only love can yield. This is what happened to Surinder Sahni, a simple, honest man working for Punjab Power. He leads a humdrum life until he meets his total opposite and finds love in the flamboyant, fun-loving, vivacious Taani. What follows is a journey filled with laughter, tears, joy, pain, music, dance and a lot of love. A journey that makes us believe that there is an extraordinary love story in every ordinary jodi.



Hindustan movie is one of my favourite movies. I watched Kuch Kuch Hota Hai, Kabhi Kushi Kabhi Gham, Kabhi Alvida Neya Kehna and many more. But none of these movies was able to make me cry while watching it in the cinema. Kabhi Kushi Kabhi Gham dulu just rasa sedih, but taklah sampai tahap nak menangis. But this one berjaya buat aku menangis. Tapi since aku tengok dengan my pet sister kan, so aku control-control lah sikit. Entahlah maybe aku nangis pasal cerita nie macam dekat sangat ngan aku. I feel like Surinder Sahni was me, berusaha bersungguh-sungguh untuk mendapatkan cinta dari orang yang dicintai…..




====================

I see god in you
And I do not know what to do

====================

4 comments:

In The Nite Garden said...

Oooooo ang nangis nengok citer ni rupa2nyer hahahahaha pastu ang sebok2 nak bagi tissue kat your pet sister pulak ;p

halah nak nangis tu nangis jer la.. anyway crying is harmless kan ;p

aku rasa mcm nak tgk lagi jer citer ni.. pasti aku akan nangis berkali2 ;p best mcm citer twilight la...

daSetan_7 said...

Hahahahahahaha... Tak tau lah naper aku nak nangis malam tue. Tapi for me memang sedihlah. Maklumlah someone berusaha nak dapatkan cinta dari orang yang dia cintai even hakikatnya dia tahu orang tue tak akan dapat mencintai dia. Sedih woooo....

Crying memanglah harmless tapi seganlah. Mana ader lelaki nangis tengok wayang. Plak tue citer hindustan :P

Nak tengok berkali-kali? Hehehehehehe.... Pi lah tengok. Banjir nanti panggung wayang. *matilah eden*

Che underscore Lee said...

hoho sedang "berusaha mendapatkan cinta dari orang yang dicintai even hakikatnya tahu orang tu takkan dpt mencintai" ??

hoho ni kes berat ni..

daSetan_7 said...

Hmmm.... Tue ah :P