Sunday, March 29, 2009

Entah.....


Kutahu, kau selingkuh
Kau duakan cintaku yang tulus
Kau tahu, diriku
Tak pernah berpaling dari dirimu
Tega nya kau dustai semua
Janji kita berdua

Entah masih kah ada cinta dihatiku
Untuk mu
Entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu

Tak pernah ku bayangkan
Cerita kita berakhir begini
Tega nya kau dustai semua
Janji kita berdua

Entah masih kah ada cinta dihatiku
Untuk mu
Entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu

Masih kah ada
Cinta dihati ini
Dihati kecilku berharap kau masih bagian dari hidupku

Entah masih kah ada cinta dihatiku
Untuk mu
Entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu

12 comments:

monkibizniz said...

sedih nye. de pape jd ke?

daSetan_7 said...

Alah it's a songlah, by Afgan (artis Indonesia). Tada apa pun. [Kalu ader pun aku simpan ajer dalam hati] :P

monkibizniz said...

hehehe..been decades since i last listened to FM. dont know what's hot and what's not anymore (~_~")

daSetan_7 said...

Huahuahuahuahuahuahuahua... Yalah now busy blogging kan :D

monkibizniz said...

mane ade la. right now my music dont really goes with time. it goes backward. that's why i listen to manowar and blondie and err, other old songs huhuh.

but hari tu ada dengar lagu so7 and one indonesian song i just dont know the title. i like la :D :D :D

daSetan_7 said...

Old skol giler hang nie yer :D

Wah lagu aper tue? Indonesian song nowadays best2lah :P

monkibizniz said...

entry nih pnye psl la i listened to radio this whole night. sumer lagu lame jer! grr..

daSetan_7 said...

Huahuahuahuahua :P

Pi lah donwload kat internet. Laie senang :P

monkibizniz said...

err, tenet rehan mne leh download maa..sangat sangat sangaaaaaat slow! T_T

daSetan_7 said...

Masya Allah. Tenet cap ayam ka :D

In The Nite Garden said...

Sudah culas mahu memikir soal hati & perasaan..

daSetan_7 said...

Nite Garden:
Yeah you are damn rite!! :P