Sunday, May 31, 2009

Moments


These moments in time are yours
These two moments are yours to keep
Treasure them
For we must each go along our own paths
You to your destiny
I to mine.

The dreams I dream of you
As I lay awake at night
Tears flowing down your face
Rivers flowing down mine
As we think of our parting
And reminisce our love.

But always remember
That I am here, I am here
I am here in your very beginning
Our love cannot be forgotten
For I am here, I am here
Hiding from you.

31 comments:

Nite Garden said...

Nape hiding2 nih? bila nak menjelma jadi prince charming nih???

Nice piece indeed :)

the anThropologist said...

Tak payah jelma pung dah charming dah pung :D

Nite Garden said...

Charming yer?? Pasai tu la penyu2 pun takut naik ke pantai nak bertelur. depa larik tgk ang chomot sgt hehehe

the anThropologist said...

Dak aih. Depa takut cahaya. And since cheq chomel yang teramat sangat, so muka cheq bercahaya terang malam-malam. Bila depa nampak depa terus tak jadi naik lah :D

Nite Garden said...

Kalau camtu aku pun tak berani nak jumpa ang takut silau mata aku hehehe

the anThropologist said...

Pakailah spek hitam :P

Nite Garden said...

tu dah mcam org sakit mata la pulok :P

the anThropologist said...

Kalu dah muka cheq nie chomel berseri-seri, pakai ajer ler spek hitam. Kan senang :D

Nite Garden said...

abih tu kalu jumpa waktu mlm takan nk pkai spek itam la pulok. cam tak waras jer ;p

the anThropologist said...

Kalo jumpa time malam pakailah spek putih :P

Nite Garden said...

Aku jumpa ang siang2 la bley aku pakai spek hitam hehehe

the anThropologist said...

Pakai ler. Asal nampak. Kalu tak nanti langgar tiang :D

Nite Garden said...

wawawawaawa

fraises said...

this poem really touch my heart and it just a moment tat remind me of u

the anThropologist said...

Fraises:
Only a moment?? :D

Nite Garden said...

Ahem ahem ahem ;D

the anThropologist said...

Sakit tekak ker?

Nite Garden said...

Tgh buat iklan ubat batok hehehe

the anThropologist said...

Sejak biler hang berlakon iklan :D

Nite Garden said...

sejak2 aku femes nih hehehe

the anThropologist said...

Hang femes pasaipa? :D

Nite Garden said...

femes meghela huahuahuahua

aku takleh tidoq lepas nampak ustaz akhil hayy mlm kelmarin ;P

the anThropologist said...

Masha Allah. Pasaipa pulok? Kang ader plak orang yang kena serang dengan Waheeda. *Lariiii*

Nite Garden said...

alah kalau setakat waheeda yg kurus kering tuh, satu jari jer cheq bley tolak dia pasti tumbang huahuahuahua

the anThropologist said...

Yaaaqeeen :D

Nite Garden said...

Hidup musti Yaaaqeeen hehehehe

aku rasa ada yg smpai 55 komen entry ang nih ;p

the anThropologist said...

Alah. Baru 27 :D

Nite Garden said...

ang ni pung layaaaan jer pasai tu tak abih2 komen nih

okay la stop smpai 28 la hehehe

the anThropologist said...

Huahuahuahuahua :D

Nite Garden said...

aku genapkan 30 hehehehe

the anThropologist said...

Ntah apa-apa ler :P